Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Service centrale termice Immergas

Efectuam service centrale termice Immergas
Echipa noastra de specialisti este gata sa efectueze oricand service centrale termice Immergas. Astfel, va putem oferi solutii prompte pentru problemele aparute la nivelul centralelor termice Immergas. Suntem pregatiti pentru a depista orice defectiune si pentru a efectua interventii care sa asigure o buna functionare a centralei termice in continuare.

Ce operatiuni sunt incluse in service centrale termice Immergas
Atunci cand oferim servicii de tip service centrale Immergas, includem:

  • deplasarea unei echipe de specialisti la domiciliul sau adresa dumneavoastra;
  • constatarea defectiunii sau a problemei aparute;
  • verificarea componentelor centralei termice sau a anexelor care contribuie la functionarea acesteia;
  • solutionarea problemei prin interventie;
  • oferirea de sugestii si sfaturi clientului pentru buna functionare a centralei.

Important de stiut despre service centrale termice Immergas
La fel cum fiecare centrala are nevoie de o verificare periodica, asa are nevoie si o centrala termica Immergas. Daca verificarile periodice sunt nerespectate, atunci s-ar putea sa aveti nevoie de service centrale termice Immergas. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va faceti griji. Avem o echipa de specialisti pregatita sa rezolve orice problema!

Service centrale termice Immergas in Bucuresti si Ilfov
Oferim servicii de tip service centrale termice Immergas in Bucuresti si Ilfov. Ne deplasam in toate sectoarele din capitala, dar si pe toata aria judetului Ilfov. Orice problema intampinati la centrala dumneavoastra Immergas, noi o putem solutiona cu certitudine!

Pret service centrale termice Immergas
Preturile pentru service centrale Immergas variaza in functie de zona in care echipa noastra se deplaseaza, de anotimp si de orele de lucru necesare pentru ca problema dumneavoastra sa fie solutionata. Beneficiarii cu contract au parte de reduceri! Lista cu tarifele pentru service centrale termice poate fi consultata aici. Preturile pentru service centrale termice Immergas sunt aceleasi cu celelalte marci, pretul nu variaza in functie de marca.

Programari pentru service centrale termice Immergas
Pentru programari service centrale termice Immergas, va stam la dispozitie la numarul de telefon din Call Center, 021 3611851, dar si la cel destinat urgentelor, 0724 504 353, cel din urma fiind valabil duminica si in zilele de sarbatori. Numarul de telefon din Call Center poate fi apelat de luni pana vineri intre 8:00-19:00 si sambata intre 8:00-12:00.

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353