Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Service centrale termice Ariston

Efectuam service centrale termice Ariston
Aveti o centrala termica Ariston si sunteti in cautarea unei firme autorizate care sa va ofere servicii de tip service centrale termice Ariston? Ati ajuns in locul potrivit! Noi va punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa se deplaseze la domiciliul dumneavoastra, sa constate problema si sa gaseasca cea mai buna solutie pentru o buna refunctionare a centralei.

Ce operatiuni sunt incluse in service-ul pentru centralele termice Ariston
Operatiunile care sunt incluse in service-ul pentru centralele termice Ariston sunt:

  • deplasarea unei echipe de specialisti la domiciliu sau adresa solicitata;
  • constatarea defectiunii sau a problemei aparute;
  • verificarea componentelor centralei termice sau a anexelor care contribuie la functionarea acesteia;
  • solutionarea problemei prin interventie;
  • oferirea de sugestii si sfaturi clientului pentru buna functionare a centralei.

Important de stiut despre service centrale termice Ariston
Pentru orice centrala termica, inclusiv pentru centrala Ariston, sunt necesare verificari periodice realizate de catre specialiasti pentru a observa daca aceasta se afla in perfecta functionare sau costurile sunt justificabile in raport cu eficienta centralei.

Service centrale termice Ariston in Bucuresti si Ilfov
Echipa noastra de specialisti se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra, in toate sectoarele din Bucuresti si pe toata aria judetului Ilfov pentru a executa service pentru centrale termice Ariston. Profesionalismul si promptitudinea sunt intotdeauna cele care stau la baza activitatii noastre!

Pret service centrale termice Ariston
Pretul pentru service centrale termice Ariston depinde de anotimpul in care se efectueaza serviciile, de locul in care echipa noastra se deplaseaza, dar si de durata operatiunii. Puteti consulta lista completa de tarife pentru service centrale termice Ariston, facand click aici.

Programari service centrale termice Ariston
Pentru programari service centrale termice Ariston, va stam la dispozitie de luni pana sambata la numarul de telefon din Call Center, 021 3611851, dar si duminica si in zilele de sarbatori, la numarul de telefon special pentru urgente, 0724 504 353.

Echipa Termotemp reprezinta o societate autorizata ISCIR, fiind totodata si centru service Ariston calificat pentru centrale termice in Bucuresti dar si judetul Ilfov.

Ne ocupam de punerea in functionare a centralelor termice Ariston, asiguram clientilor siguranta unei interventii rapide, specializate la un pret avantajos.

In calitate de distribuitori autorizati a echipamentelor Ariston, avem posibilitatea de a furniza piese originale la preturi de producator, putand sa diminuam astfel costurile pentru o interventie generala asupra centralei termice Ariston.

Asteptam cu interes sa devenim specialistul dumneavoastra si centrul de service pentru centrala Ariston!

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353