Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Revizii chiller

Efectuam revizii chiller
Va oferim servicii de revizii chiller pentru ca echipamentul sa se afle in siguranta si sa functioneze corect in raport cu normele si limitele impuse de lege. Daca vreti sa faceti un control de rutina a chiller-ului sau vi se pare ca echipamentul intampina anumite probleme, echipa Termotemp Service este specializata in revizii chiller.

Ce operatiuni sunt incluse in revizii chiller
In serviciile de tip revizii chiller putem include:

  • Revizie echipament climatizare tip chiller cu P < 70 kw;
  • Revizie echipament climatizare tip chiller cu 70 kw < Putere < 200 kw;
  • Revizie echipament climatizare tip chiller cu P > 201 kw.

Important de stiut despre revizii chiller
Serviciile de tip revizii chiller trebuie efectuate in mod constant pentru a va asigura ca echipamentul dumneavoastra functioneaza corect si ca nu se afla sub pericol. De asemenea, cu revizii chiller periodice puteti prelungi durata de viata a echipamentului si va puteti asigura ca da randament, ca functioneaza pentru a satisface nevoile cladirii dumneavoastra.

Revizii chiller in Bucuresti si Ilfov
Aveti nevoie de revizii chiller si locuiti in Bucuresti sau Ilfov? Echipa noastra de specialisti se deplaseaza in toate sectoarele capitalei si pe toata aria judetului Ilfov pentru a va oferi servicii de tip revizii chiller. Asiguram interventii cu personal calificat, deplasandu-ne la locatia dumneavoastra in 24/48 de ore de la solicitare.

Pret revizii chiller
Pretul pentru serviciile de tip revizii chiller difera in functie de tipul echipamentului dumneavoastra. Puteti consulta integrala a tarifelor pentru revizii chiller accesand pagina “Tarife alte servicii”.

Programari revizii chiller
Daca doriti o programare pentru revizii chiller, va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 8.00-19.00, la numarul de telefon din Call Center (021 3611851). De asemenea, avem si un numar de telefon creat special pentru situatii de urgenta, 0724 504 353, unde ne puteti suna oricand.

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353