Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Revizie centrala termica Ilfov

Efectuam revizie centrala termica Ilfov
Va punem la dispozitie servicii de revizie centrala termica Ilfov si nu numai. Echipa noastra este formata din specialisti, cu experienta considerabila in domeniu, pregatita sa efectueze revizie centrala termica Ilfov, dar si in Bucuresti. Efectuam masuratori si probe tehnice pentru ca centrala dumneavoastra sa functioneze corect si in conformitate cu legea.

Ce operatiuni sunt incluse in serviciile de revizie centrala termica Ilfov
In serviciul de revizie centrala termica Ilfov includem:

  • Deplasarea echipei la locatia indicata de dumneavoastra;
  • Verificarea existentei “Livretului aparatului”;
  • Verificarea pastrarii conditiilor initiale de instalare;
  • Curatarea aparatului, daca este cazul;
  • Control la nivelul instalatiei de ardere si reglarea acesteia, daca este cazul;
  • Analizarea valorilor gazelor arse pentru respectarea limitelor impuse de legislatie;
  • Verificarea dispozitivelor care asigura siguranta dumneavoastra;
  • Aplicarea verificarilor speciale necesare aparatului dumneavoastra.

Important de stiut despre revizie centrala termica Ilfov
Legislatia aflata in vigoare obliga beneficiarii sa efectueze verificari tehnice periodice asupra centralelor termice. Pentru a nu intampina probleme, noi va punem la dispozitie revizie centrala termica Ilfov! Intotdeauna ne definesc profesionalismul si promptitudinea!

Revizie centrala termica Ilfov si Bucuresti
Daca va aflati in Ilfov sau in Bucuresti, noi va putem ajuta cu efectuarea reviziilor tehnice ale centralelor. Echipa Termotemp Service se deplaseaza pe toata aria judetului Ilfov, dar si in toate sectoarele capitalei. Pentru revizie centrala termica Ilfov sau Bucuresti, dar si pentru alte servicii ale instalatiilor, ne puteti contacta cu incredere!

Revizie centrala termica Ilfov
Pret revizie centrala termica Ilfov
Preturile pentru revizie centrala termica Ilfov pot fi consultate aici. Acestea difera in functie de tipul aparatului, dar si de numarul operatiunilor necesare pentru centrala dumneavoastra.

Programari revizie centrala termica Ilfov
Pentru programari revizie centrala termica Ilfov, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon din Call Center 021 3611851, iar daca aveti o urgenta apelati numarul de telefon special 0724 504 353, disponibil duminica si in zilele de sarbatori.

Revizia reprezinta o masura de siguranta, care ajuta in evitarea eventualelor probleme, astfel incat centrala sa poata mentina un randament ridicat si un consum redus.

Asa cum se intampla si in cazul altor tipuri de instalatii, legislatia in vigoare prevede ca cei ce folosesc centrale termice sau cazane de apa au obligatia sa efectueze revizia tehnica sau verificarea periodica a acestora. Din acest motiv, noi va punem la dispozitie revizie central termica Ilfov.

Datorita consultantei de specialitate si a experientei acumulate in timp, va putem garanta o verificare rapida si fara batai de cap. Calitatea materialelor folosite precum si iscusinta in executie au contribuit permanent la marirea portfoliului nostru de clienti.

Lucram doar cu materiale calitative deoarece doar in acest mod vom putea avea lucrari sigure, rezistente in timp si la cel mai bun raport pret-calitate.

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353