Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Reparatii chillere

Introducere:
Intr-un mediu bazat pe eficienta si economie, companiile cauta cele mai avantajoase solutii pentru sistemele de climatizare. Astfel, acestea opteaza pentru chillere.
Chillerele reprezinta echipamente utilizate pentru racirea, incalzirea sau dezumidificarea aerului in diferite spatii, de dimensiuni medii si mari. In ceea ce priveste domeniul industrial, acestea sunt utilizate mai ales pentru racirea spatiilor, a echipamentelor dar si a produselor implicate in productie.

Tipuri de chillere:
Exista doua mari tipuri de chillere: prin absorbtie si compresie.
Ceea ce le diferentiaza este pe de o parte, tehnologia utilizata, iar pe de alta parte modul de functionare al fiecaruia.

Apelati-ne cu incredere!
Sa alegeti echipamentul potrivit pentru dumneavoastra poate fi dificil, de aceea va rugam sa ne apelati cu incredere utilizand datele de contact disponibile pe site. Pentru achizitionarea unui produs din aceasta categorie (chillere), va recomandam sa solicitati telefonic o oferta.

Reparatii chillere bucuresti
Efectuam reparatii chillere
Suntem specializati in reparatii chillere, avand o experienta de peste 18 ani pe piata instalatiilor. Pentru orice problema legata de chillere,

noi va punem la dispozitie o echipa de profesionisti care sa rezolve problema dumneavoastra cat de repede posibil. Ne deplasam la locatie in 24/48 ore, asigurand interventii cu personal calificat si materiale de calitate.

Ce operatiuni includem in reparatii chillere
In functie de problema cu care va confruntati si de complexitatea acesteia, operatiunile incluse in serviciul de reparatii chillere pot fi:

  • reparatii chillere generale;
  • schimb ulei sau filtru de ulei;
  • testare aciditatii uleiului;
  • indepartarea calcarului, daca este cazul;
  • resoftarea panoului de control al chillerului;
  • controlul vibratiilor;
  • revizie echipament;
  • remedierea pierderii agentului frigorific, daca este cazul;
  • spalare chimica.

Important de stiut despre reparatii chillere
Pentru ca durata de viata a unui chiller sa fie cat mai mare si sa dea randamanet, este recomandat sa faceti periodic verificari si intretineri ale echipamentului. De asemenea, intretinerea constanta a acestuia prin servicii de tip reparatii chillere va asigura ca echipamentul va functiona in avantajul cladirii dumneavoastra.

Reparatii chillere in Bucuresti si Ilfov
Detineti un spatiu industrial in Bucuresti sau Ilfov care functioneaza cu un astfel de echipament si aveti nevoie de reparatii chillere? Ei bine, aflati ca noi suntem specializati in astfel de servicii si ne putem deplasa in toate sectoarele capitalei, dar si in toate zonele din judetul Ilfov.

Pret reparatii chillere
Pretul pentru serviciile de tip reparatii chillere difera in functie de tipul echipamentului si de operatiunile necesare solutionarii problemei. Puteti consulta lista integrala a tarifelor aici.

Programari reparatii chillere
Puteti face programari reparatii chillere la numarul de telefon din Call Center, 021 3611851, de luni pana vineri intre 8.00-19.00. De asemenea, avem un numar de telefon special pentru urgente, unde ne puteti contacta duminica si in zilele de sarbatori.

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353