Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Reparatii centrale termice non stop

Efectuam reparatii centrale termice non stop
Echipa noastra de specialisti va ofera reparatii centrale termice non stop. Nu se stie niciodata cand poate aparea o defectiune la centrala termica ce va poate pune in dificultate si poate crea stari de panica. De aceea, noi furnizam servicii de reparatii centrale termice non stop, indiferent de marca sau model. Problema dumneavoastra va fi solutionata in timp util de specialisti cu experienta considerabila in domeniu.

Ce operatiuni sunt incluse in reparatii centrale termice non stop
Serviciile de reparatii centrale termice non stop presupun:

  • deplasarea unei echipe la adresa indicata de dumneavoastra in afara programului de lucru normal;
  • identificarea problemei sau a defectiunii;
  • inlocuirea unei piese a centralei termice, daca este cazul;
  • interventia propriu-zisa, cu toate operatiunile legate de solutionarea problemei;
  • sfaturi de la echipa noastra pentru o buna functionare in continuare.
Important de stiut despre reparatii centrale termice non stop
Oferim reparatii centrale termice non stop pentru toate marcile si tipurile de centrale termice. Pentru reparatii centrale termice non stop, avem un numar special creat pentru situatii de urgenta: 0724 504 353. Problema dumneavoastra va fi solutionata cat de repede posibil de catre echipa Termotemp Service!

Reparatii centrale termice non stop in Bucuresti si Ilfov
Ne deplasam in toate sectoarele capitalei si pe toata aria judetului Ilfov pentru a oferi servicii de reparatii centrale termice non stop. Dorim sa venim in ajutorul tuturor clientilor care sunt pusi in situatii dificile de problemele aparute la nivelul centralelor termice, astfel ca putem trimite la domiciliul dumneavoastra, in Bucuresti si Ilfov, o echipa de specialisti, chiar si duminica sau in zilele de sarbatori.

Pret reparatii centrale termice non stop
Preturile pentru reparatii centrale termice non stop difera in functie de numarul de ore de interventie necesare pentru solutionarea problemei, de anotimp, dar si de zona in care echipa noastra se deplaseaza. Puteti consulta tarifele pentru reparatii centrale termice non stop aici.

Cum ne puteti contacta pentru reparatii centrale termice non stop
Daca va aflati intr-o situatie de urgenta si aveti nevoie de reparatii centrale termice non stop, ne puteti contacta cu incredere la numarul de telefon special 0724 504 353.

Centrala termica reprezinta o unitate interiora complexa care cere pretentii pentru functionare si mai ales modul in care se executa montajul conteaza foarte mult.

Un montaj executat necorespunzator face ca durata ei de functionare sa fie mai scurta decat ar putea fi in mod obisnuit.  Din acest motiv, dispunem de o echipa specializata in domeniu pentru efectuarea reparatiilor sau inlocuirea pieselor defecte, dupa caz. Inlocuirea cu piese noi se face conform standardelor de functionare. Sunt luate in considerare atat modelul cat si marca centralei care necesita reparatii urgente.

Mai mult decat atat, indiferent ca vorbim de o zi obisnuita sau poate chiar una de sarbatoare, noi va oferim reparatii centrale termice non-stop, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti nicio grija daca centrala prezinta probleme, indiferent de zi. Apelati cu incredere la echipa noastra de specialisti!

 

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353