Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Reparatii centrale termice Immergas

Efectuam reparatii centrale termice Immergas
Suntem specializati in reparatii centrale termice Immergas, putand oferi clientilor nostri solutii tehnice compelete in ceea ce priveste problemele aparute la nivelul centralelor Immergas. Avem o echipa de profesionisti gata sa identifice problema, sa gaseasca solutii rapide si sa  readuca centrala termica a dumneavoastra in starea initiala, adica la stadiul de functionare perfecta.

Ce operatiuni sunt incluse in reparatii centrale termice Immergas
Principalele operatiuni pe care le includem in reparatii centrale termice Immergas sunt:

  • detectarea problemei aparute la nivelul centralei termice;
  • interventia pentru solutionarea defectiunii;
  • inlocuirea unei piese acolo unde este cazul;
  • sfaturi si sugestii pentru o buna functionare in continuare a centralei termice.

Important de stiut despre reparatii centrale termice Immergas
Suntem firma autorizata I.S.C.I.R, astfel ca putem rezolva orice problema legata de centralele termice si efectuam reparatii centrale termice Immergas. Va punem la dispozitie o echipa de specialisti in acest domeniu, echipa care lucreaza cu materiale profesionale, de calitate.

Reparatii centrale termice Immergas in Bucuresti si Ilfov
Efectuam reparatii centrale termice Immergas pentru toti clientii din Bucuresti si Ilfov. Includem in aria noastra de activitate toate sectoarele din capitala, dar si toata suprafata judetului Ilfov. Defectiunea dumneavoastra va fi solutionata cat de repede posibil de echipa de specialisti Termotemp Service.

Pret reparatii centrale termice Immergas
Pretul pentru reparatii centrale termice Immergas difera in functie de zona in care echipa Termotemp se deplaseaza, de anotimpul in care este realizata solicitarea, dar si de numarul de ore de interventie, necesare ca problema dumneavoastra sa fie solutionata. Puteti consulta lista integrala de preturi facand click aici.

Programari pentru reparatii centrale termice Immergas
Daca doriti sa faceti o programare pentru reparatii centrale termice Immergas, noi va stam la dispozitie de luni pana vineri, intre orele 8:00-19:00, la numarul de telefon 021 3611851. De asemenea, ne puteti contacta si in situatii de urgenta, duminica si in zilele de sarbatori, la numarul de telefon special 0724 504 353.

Compania Immergas a fost fondata in anul 1964 in Brescello – Italia, de catre  Romano Amadei, Giovanni Biacchi si Giuseppe Carra, si conform statisticilor, brand-ul  s-a mentinut  printre primele locuri in ierarhia companiilor ce ocupa segmentul  mondial pe partea de incalzire.

Promovam echipamente Immergas , fiind produse de cea mai mare fabrica din Italia, cu o vechime de peste 50 ani. Fabrica Immergas produce anual peste 200.000 unitati, iar cea mai mare parte a componentelor sunt produse  in fabricile proprii, fabrica detinand 10 linii de productie a echipamentelor.

Pentru o buna functionare a centralei termice Immergas, avem cateva recomandari precum:

  • Montarea obligatorie a unui filtru magnetic;
  • Curatarea sau inlocuirea filtrelor Y;
  • Verificarea sau inlocuirea robinetilor colmatati.

In cazul posibilelor defectiuni, noi efectuam si reparatii centrale termice Immergas. Profesionalismul si dedicarea de care echipa noastra a dat dovada tot timpul, cu siguranta nu va vor dezamagi, ci doar va vor solutiona problema intr-un mod rapid si satisfacator.

Termotemp Service

Oferim servicii de tip 24/7 de interventii la centrale termice si alte tipuri de instalatii de climatizare.

Telefon urgente: 0724.504.353