Servicii de reparatii centrale termice si instalatii de climatizare

Luni-Vineri: 08:00 - 19:00

Sambata: 08:00 - 12:00

Urgente: 0724 504 353

Duminica si de sarbatori

Call Center 021 3611851

Informatii si programari

Servicii

revizii-centrala-termica-1

Reparatii centrale termice

Daca intampinati probleme tehnice ale centralelor termice, angajatii nostri cu experienta vor avea grija ca fiecare defectiune sa fie rezolvata in timp util si cu profesionalism.

MAI MULTE DETALII
AC-Summer-maintenance

Punere in functiune (PIF)

Punerea in functiune consta in pornirea aparatului si reglarea sa, verificarea eficientei sale si a tuturor componentelor de catre personal autorizat I.S.C.I.R.

MAI MULTE DETALII
special-offer-gray-1

Intretinere instalatii

Curatarea periodica a instalatiei pentru prevenirea depunerii crustelor si folosirea de produse care sa indeparteze coroziunea sunt esentiale duratei de viata a centralei.

MAI MULTE DETALII
airpro-profesional-square

Revizii tehnice

Examinarea periodica de catre un specialist, va asigura o durata de viata mai mare a centralei. Unul dintre angajatii nostri se va asigura ca centrala termica sa fie in perfecta functiune.

MAI MULTE DETALII
testimonial-2

Autorizari instalatii

Centralele termice sunt aparate consumatoare de combustibil gazos, lichid ori solid si se supun reglementarilor specificate in Prescriptia Tehnica ISCIR PT A1/2010 sau PT C9/2010 .

MAI MULTE DETALII
consultanta tehnica

Consultanta tehnica

Va oferim consultanta tehnica in vederea utilizarii centralei si a rezistentei acesteia pe o perioada cat mai lunga de timp, toate acestea corelate cu bugetul dumneavoastra.

MAI MULTE DETALII